Visjon: Bredbånd til alle, alltid

Misjon: Vi kobler lokalsamfunn til en verden av muligheter!

Overordnet mål: Skape lønnsom kundevekst gjennom å tilby markedsledende innholdstjenester med tydelig lokal profil.

Forretningsmodell: Bygge, drifte og kapitalisere på egen bredbåndsinfrastruktur

Samfunnsengasjement: Vi støtter lokal barneidrett, frivillighet, og lokale lag og foreninger - med for lokalsamfunnet.

 

Bredbåndsselskapet i og for Hålogaland

Vi i Nordkraft Fiber jobber hver eneste dag for gi våre kunder de aller beste TV og bredbåndsopplevelsene. Vårt mål er at kundene skal oppleve at «det bare fungerer» - alltid! I kraft av vår partneravtale med Altibox kan vi tilby markedsledende innholdstjenester på TV og fiberbredbånd og kombinert med suveren kundeservice og lokal feilretting og support har dette gitt resultater vi er stolte av: 
I følge EPSI sin årlige kundetilfredshetsmåling i telekommunikasjonsbransjen, har Altibox-partnerskapet hatt Norges mest fornøyde bredbåndskunder i 12 år på rad.
I tillegg leverer vi tjenestene fast trådløs internettaksess til privat og bedriftsmarkedet, samt egenprodusert internettaksess på fiber til bedriftsmarkedet.

Hjerte for lokalsamfunnet

Som del av Nordkraft-konsernet har vi et stort hjerte for lokalsamfunnet og gjennom vårt samfunnsengasjement støtter vi lokal barneidrett, lag og foreninger, og bidrar på denne måten til at gode ting skjer i lokalsamfunnet rundt oss. Nordkraft-konsernet støtter over 100 lokale idrettsklubber, lag og foreninger i vår region – vi kaller det å ha hjerte for lokalsamfunnet.