Visjon: Bredbånd til alle, alltid

Misjon: Vi kobler lokalsamfunn til en verden av muligheter!

Overordnet mål: Skape lønnsom kundevekst gjennom å tilby markedsledende innholdstjenester med tydelig lokal profil.

Forretningsmodell: Bygge, drifte og kapitalisere på egen bredbåndsinfrastruktur

Samfunnsengasjement: Vi støtter lokal barneidrett, frivillighet, og lokale lag og foreninger - med for lokalsamfunnet.

 

Bredbåndsselskapet i og for Hålogaland

Vi i Nordkraft Fiber jobber hver eneste dag for gi våre kunder de aller beste TV og bredbåndsopplevelsene. Vårt mål er at kundene skal oppleve at «det bare fungerer» - alltid! I kraft av vår partneravtale med Altibox kan vi tilby markedsledende innholdstjenester på TV og fiberbredbånd og kombinert med suveren kundeservice og lokal feilretting og support har dette gitt resultater vi er stolte av: 
Best på kundeservice i bredbåndskatagorien i KSindeks 2023 bredbånd og de mest fornøyde kundene i kategoriene tv og bredbånd på Norsk Kundebarometer sin undersøkelsen i 2023.

I tillegg leverer vi tjenestene fast trådløs internettaksess til privat og bedriftsmarkedet, samt egenprodusert internettaksess på fiber til bedriftsmarkedet.

Om Nordkraft Fiber AS

Nordkraft Fiber er en del av telekommunikasjonskonsernet Fiber Holding AS, som også består av søsterselskapet Trollfjord Bredbånd AS. Konsernet har sin hovedaktivitet i Troms og Finnmark og Nordland, med hovedtyngde i regionene Sør-Troms og Vesterålen. Selskapene i konsernet leverer Internett, samt strømmetjenester – og TV tjenester til mer enn 20.000 abonnenter og har betydelige vekstambisjoner. Konsernet har tydelig fokus på lokal verdiskaping og næringsutvikling i nord, og vi bidrar med støtte til frivillige organisasjoner. Nordkraft Fiber leverer tjenester i privat og bedriftsmarkedet og er leverandør av innholdstjenester fra Altibox. Selskapets forretningsadresse og kontorsted er i Harstad.

Hjerte for lokalsamfunnet

Vi har et stort hjerte for lokalsamfunnet og gjennom vårt samfunnsengasjement støtter vi lokal barneidrett, lag og foreninger, og bidrar på denne måten til at gode ting skjer i lokalsamfunnet rundt oss – vi kaller det å ha hjerte for lokalsamfunnet.