Om Nordkraft Fiber AS

Nordkraft Fiber er en del av telekommunikasjonskonsernet Fiber Holding AS, som også består av søsterselskapet Trollfjord Bredbånd AS. Konsernet har sin hovedaktivitet i Troms og Finnmark og Nordland, med hovedtyngde i regionene Sør-Troms og Vesterålen. Selskapene i konsernet leverer Internett, samt strømmetjenester – og TV tjenester til mer enn 20.000 abonnenter og har betydelige vekstambisjoner. Konsernet har tydelig fokus på lokal verdiskaping og næringsutvikling i nord, og vi bidrar med støtte til frivillige organisasjoner. Nordkraft Fiber leverer tjenester i privat og bedriftsmarkedet og er leverandør av innholdstjenester fra Altibox. Selskapets forretningsadresse og kontorsted er i Harstad.

Er du mellom 15 og 20 år og på jakt etter sommerjobb?

Om sommerjobben:

Nordkraft Fiber søker deg som er engasjert og kreativ til å være vår SoMe (sosiale media) «ansvarlig» gjennom sommeren 2023. Du er full av engasjement og ideer og behersker hvordan å formidle store og små historier via ulike SoMe-plattformer. Stillingen inngå som del av teamet: Salg og marked. Dersom dette høres interessant ut hører vi gjerne fra deg! – Fortell oss litt om deg selv og dine interesser og oppgi gjerne en referanseperson.

Arbeidsoppgaver:

Bli kjent med selskapet Nordkraft Fiber.
Være med på å utforme en enkel plan/strategi for tilstedeværelse og synlighet i sosiale media og å være med på å sette denne ut i praksis.
Fokus er å formidle historier og i utgangspunktet ikke salgsrettet virksomhet.
Kandidaten vil i stor grad kunne være med på å utforme innholdet i sommerjobben selv, eksempelvis:

  • Utarbeide innhold som egner seg til publisering via selskapets eksisterende SoMe plattformer (Facebook og Instagram)

  • Vurdere og gi råd om hvilke øvrige SoMe plattformer som kan være aktuelle

  • Bruk av fantasi, humor, galskap og mot til å produsere og formidle historier

Arbeidstid og lønn etter avtale
Søknadsfrist: 21. juni

Enkel søknad sendes til:kristian.bockman@nordkraftfiber.no