Det siste året har krevd ekstra mye av oss alle - med hjemmekontor, hjemmeskole og lite fritid utenfor husets fire vegger. Det betyr derfor ekstra mye at Altibox-partnerskapet for 12. år på rad har de mest fornøyde kundene i bransjen, både for privat- og bedriftsmarkedet, ifølge Epsi Rating Norges årlige kundetilfredshetsanalyse. Les mer om Epsi her.

- I et ekstra krevende år hvor bruken av internett og konsum av underholdingstjenester har økt, og kundene har stilt et høyere krav til tjenestene enn noen gang før, så er det veldig gledelig at vi igjen har de mest fornøyde kundene. Lokal tilhørighet og kundeservice gjør at vi igjen scorer høgt på målingene som gjør at vi har de mest fornøyde kundene, sier markedsleder Cathrine Berg hos Nordkraft Fiber

Økning fra i fjor

Altibox får en kundetilfredshet på 70,6 i kategorien bredbånd for privatmarkedet, et hestehode foran bransjegjennomsnittet på 62,5. Scoren er en markant økning på nesten to prosentpoeng for Altibox, mens den generelle bransjescoren har gått litt ned.

I kategorien tv-distribusjon har dere også gitt oss en score på over 70 - også dette opp nesten to prosentpoeng fra i fjor. Bransjegjennomsnittet her er på 61,3 prosent.

Netflix i boks 

I tillegg til godt og stabilt nett, fortsetter vi å fylle på med innhold du kan velge med poeng. Som første tv-leverandør i Norge, kan du nå velge Netflix inn i tv-pakken, dersom du har vår nyeste dekoder, Modell A. Det kan du lese mer om her.

- Mange av kundene våre synes at det er praktisk å ha tilgang til et digert underholdningsunivers på ett sted. Hos oss har man valgfrihet til å se innholdet man har mest lyst til å se, på det tidspunktet en selv ønsker, sier produktsjef i Altibox, Thor Odin Solsem.

Her finner du en oversikt over annet innhold du kan velge med tv-pakken fra Altibox.