Offisiell åpning:

07.06.2021

Fredag 4. Juni var det offisiell åpning av fiberbredbandet i Øyriket, en utbygging som har gått over 2 år. Omtrent 450 kunder har fått installert fiberbredband i et geografiskt stort og krevende område. 

Åpningen ble markert med høytidelig rørklipping utført av Harstad Kommune representert ved Else Marie Stenhaug. Tilstede var også leder for IKT og Brukerstøtte Stian Anthonsen, Arne Aronsen ved Installasjonsservice, markedsleder i Nordkraft Fiber Cathrine Berg, bredbåndsdirektør Kristian Bøckman og beboerne i Øyriket representert av Pål Alvereng.

26.02.21

Et kart over øyriket

Nordkraft Fiber (Tidligere Hålogaland Kraft Bredbånd) vant anbudet om fiberutbygging i Øyriket. 
Les hele artikkelen på nettsiden til Harstad Kommune.

Vi avholdt informasjonsmøte på Lundenes skole den 23. mai 2019, og etter denne dato har prosjektet gått slag i slag. Oppslutnigen har vært enorm, og nå leverer vi fiber til nesten hver et hus og hytte på Grytøy, Bjarkøy og Sandsøy. Samt et sterkt forbedret trådløst tilbud til innbyggere i Aun.

I godt samarbeid med entreprenør Installasjonsservice er vi i ferd med å koble opp de siste etterbestillinger og vil være ferdig med dette prosjektet innen 1. mai 2021.